2008. december 17., szerda

Textikaspók


Szerettem volna valamilyen különleges kaspót az adventi asztal virágdíszeinek. Eszembe jutott Ezkriszti próbálkozása, de sem időm sem pedig tehetségem nem volt eg yilyen bonyolult dologba belevágni, úgyhogy arra gondoltam, hogy itt a hímzőgépem, használjuk ki. A konyha karácsonyi anyagából szabtam ki két kaspóra valót és az egyikre mikulásvirág, a másikra pedig ciklámen hímzés került. Utána össz szabad-kacskaringó gépi tűztem egy jobb tartású anyaggal, arany fonallal, és készre varrtam a kaspókat. Nagyjából ennyi.
Szerettem volna még karácsonyi kaktusz és amarillisz mintákat is, de azokat nem találtam, így majd valami más kerül a kaspójukra.

11 megjegyzés:

mmama írta...

Ezek nagyon szépek lettek.

martimez írta...

Gyönyörűek!

kastanie írta...

az igen, szinte már a virág nem is hiányzik beléjük:-)nagyon szépeket tudsz a hímzőgépeddel, érdemes volt venni!

Amaranta írta...

Köszönöm :-)

Többet is lehetne vele, de csak úgy a nagyvilágba nem szeretek hímezni vele. Csak akkor, ha már konkrét dologról van szó. Most sokat dolgozott, mert készült vele 11 Mikucsomag is, majd mutatok képet a fiaméról. Azt sajnálom, hogy elfelejtettem az összeset lekapni.

Kaoka írta...

Ez a textilkaspó annyira jó mutat. Nagyon jó ötlet, mert ünnepi alkalmakhoz lehet öltöztetni a virágcserepeket is. Gondolom, csak oldala van, nehogy átázzon.

panyizsuzsi írta...

Szia! most láttam a flickr bejegyzésedet. Felraktam a meskára, amit kértél! Le van foglalva neked!

Amaranta írta...

Kao!

Alja is van, de zacskó van benne, hogy ne follyon ki a víz. Viszont figyelni kell a locsolásnál, mindíg csak egy picit öntözni. Így felszívja a föld, és nem folyik át rajta.

Zsuzsi!

NAgyon köszönöm, már meg is vettem! :-)

ezkriszti írta...

A ciklámenes a kedvencem. Nagyon jók!

I LOVE YOU írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

陳冠希Easaon írta...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色

日月神教-任我行 írta...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室