2008. december 11., csütörtök

Hógolyó


Kaptam egy hógolyót Ezkrisztitől. Hmmm...Horoszkópod: Halak és nagyon illik rám, ami nem mindíg jó, és talán Bak aszcendens...


Egyéb események, amikor születtél: Nagyon nagy hó volt, és influenza miatt zárlat a körházban. Az apukám mégis belógott valahogy egy pillanatra.


Ha nyernél a lottón: az jó lenne!


Rossz szokás,de nem nagyon tudsz megszabadulni tőle: több is van sajnos, de próbálok leszokni róluk. pld. a sértődékenység és ingerültség. Elengedőben vannak, amennyire csak telik tőlem. ÉS a másik az, hogy rendszeresen túlvállalom magam, erről a legnehezebb leszoknom!


Ha web-böngésző: Google


Ha koffein: Hmmm... elvarázsol a frissen őrölt, és főzött kávé illata. Reggel egy tejes kávé, gyenge kávéból, divatosan Caffe Latte, és esetleg ebéd után, ritkán! Na és az a kávé, amivel legutóbb IO kínált!


Színeid ruhában: Az összes élénk (én azt szoktam magamnak mondani, hogy ékszer) színt kedvelem és még ami létezik. Régen szürkét és kéket hordtam, de most legszívesebben magamra húznám a szivárványt, ha olyna a kedvem. Hangulatfüggő. Ha a mosnivalót nézem, akkor fehér, kékesek, piros-rózsaszín, némi sárga, és barna, keki, narancs, vagy inkább terrakotta. Egyenlőre.


Most mi van rajtad: Khmm. Későre jár, ezétrt hálóing, méghozzá kedvenc (Ez volt rajtam, mikor a kisfiam fogant. Ez most így kicsit pikánsan hangzik, de nem volt az). Sötétkék, szíves, macis rózsaszín-barna nyomott mintával, és rózsaszín zokni, mert fázós a lábam újabban megint.


Ha háziállat: inkább nem. Bár szeretem az állatokat, de csak távolról. Semmi szőröshöz egyébhez inkább nem nyúlnék. Folyton olyan érzésem van, hogy tele van vele a szám. Ez a fóbiám sajna még megvan.


Amit soha nem választanál háziállatnak: Skorpiót, pókot, ilyesmit? Ami mérgező.


Amit legjobban szeretsz magadban: Néha, amikor már minden veszni látszik, nagyon klassz ötleteim támadnak.


Tíz év múlva ilyenkor hol látod magadat? Nem jósolnám előre, mert egyszer csináltam ilyet és bejött. Amit most jónak és pozitívnak látsz, nem biztos, hogy 10 év múlva is annak tűnik majd. Mindenesetre szívemmel tudom.


Legutóbbi nagyon jó élményed: A mai baba-mama klubb Mikulásünnepsége. NAgyon jól sikerült, rengeteget dolgoztam rá. Élvezték a gyerekek és az anyukák is, sőt, még meg is köszönték. Jól esett, de zavarba jöttem tőle, mert nem számítottam rá.Eddig nem volt szokásban.


Én a hógolyót tovább tobom Mmamának!

5 megjegyzés:

Vacskamati írta...

Édesem, bármikor szívesen várlak ilyen kávéra,(persze csak ha kikerülünk a karanténból) Sára amúgy is emlegeti Andrist- asszonta', még az autójával is játszhat majd.. ;´)

Amaranta írta...

Szólj, ha jól vagytok! Mert a babáid is nagyon mozgolódnak már, mennének anyucihoz! Andráskának is hiányzik Sára :-)

Vacskamati írta...

Hja, azt mondani sem mertem, mennyire hiányoznak a babáim nekem is.. (még Kustraeráé is, amit pedig már legfeljebb egy újabb kiállításon látok majd viszont.. )
(Sárát kérdem: "Üzensz valamit Andriskának?" "Aha.." "Mit?" "Ha az erdőben jár, vigyázzon az oroszlánokkal.") :D Mára ennyi.. :D

Amaranta írta...

Ennivaló a lányod! Mondd meg neki, hogy átadtam az üzenetet. Egy komoly, elgondolkodtató tekintet volt a válasz és a egy bólintás!

I LOVE YOU írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛