Új lakók érkezése!

Örömteli esemény történik családunkban. Nemsokára két új lakó érkezik hozzánk: Lady 'Bernina Aurora QE 440'-es és Lady 'Bernina Deco 340'-es . A két hercegnő reméljük inkább harcos lesz és határozott, mint szeszélyes. Egyenlőre saját képem nincsen róluk, csak ezek.
Mivel a Székesfehérvári Varrógépcentrumban most július 15-ig mindenre 15% kedvezményt adnak (mivel 15 évesek lettek), úgy gondoltuk, hogy ideje beszereznünk őket. Már nagyon izgulok, hogy mikor érkeznek meg hozzánk. Addig is még sok mindent el kell rendeznünk, pld. a szobájukat berendeznünk, ami tulajdonképpen már folyamatban is van.


Megjegyzések

mmama üzenete…
Ez igen ! legyen sok örömöd benne, és sok szép dolgoz varrj.
Kicsoda üzenete…
Valakinel nagyon koran jott a Mikulas:-) csak aztan nehogy megfajduljon a hata:-)))))
N.Zsuzsi üzenete…
Húúúúú meg haaaaa, de jó neked!
Amaranta üzenete…
Köszi lányok! Igazából én egy Aurorát szerettem volna, de nagyon. Arra gondoltam, hogy talán majd karácsony környékén megvehetnénk részletre. Mikor említettem a férjemnek, akkor ő nagyon rákattant a hímzőgépre is és így lett egyből kettő és azért most, mert ki kellett feltétlenül használni a 15%-os kedvezményt. Az APEH utalta a visszaigényelt adómat, és így lesz most nekem gépem. (Éppen a házassági évfordulónkon vettük meg.) Egyébként ez most nagyon a férjemen múlt, mert én még gyűjtögettem volna a rávalót, de így nagyon sokat spóroltunk a két gépen.
Kata üzenete…
Nagy nagy gratulám a szépségekhez! Kívánom, hogy sok örömöd legyen bennük, velük! :o) Magunknak pedig sok sok szépséget kívánok látnivalónak! :o)))
Amaranta üzenete…
Én ugyanezt kívánom neked :-)
idi üzenete…
kellemes órákat kívánok neked.Bizonyítottad,hogy milyen kitartó vagy kézzel is varrni,ezekkel a csodamasinákkal gyönyörűséges dolgokat fogsz készíteni.Várjuk.
Katbo-Réka üzenete…
Gratulálok az új családtagokhoz. Biztos jól ki fogtok jönni egymással. Itt írom, mert itt tuti elolvasod, hogy Bartos Erika könyveiben szinte nincs is más, csak rajz. Írás max. két sornyi. Nem akarok neki reklámot csinálni, de a rajzai is teljesen letisztult formákból épülnek fel, semmi felesleges motívum, ami esetleg a kicsiket megzavarná. Az én két éves lányom imádja. A témája (itt főleg Anna és Petire gondolok) abszolult kisgyereknek való. A gyerekek hétköznapi életéről szól. Én nagyon örülök, hogy rátaláltam.
Amaranta üzenete…
Idi, Katbo! Köszönöm a bíztatást nektek is. A kézzel varrás most nagyon jól esett, régen csináltam. Az agyamnak volt szerintem szüksége rá.

Ezen a könyvön gondolkodom nagyon. Azt hiszem letesztelem a gyermekkel a könyvesboltban és ha tetszik neki, akkor megkapja.
Pld. A Falánk hernyócskát is megvettem neki, és nem érdekli. :-(

Népszerű bejegyzések