Körbeölelés


Csodálatos dolog járja be a blogokat, virtuális klevelet adunk egymásnak. BARÁTOK VAGYUNK! Nap mint nap találkozunk így egymással, boldogságot és szomorúságot megosztva, egymással örülve, és tartva a másikban a lelket, együttérezve... és ez nagyon jó! Réges-régen az emberek sokat leveleztek egymással, néhány ilyen levelezés mára már az irodalom része lett. AZtán felgyorsult a világ és nem születtek ilyen gyönyörű barátságok. Most viszont az interneten keresztül újra kinyíltak a kapuk és sokkal gyorsabban, a mindennapokban tudunk kommunikálni egymással és sok-sok barátság szövődik, és nem igaz, hogy szeélytelenné tesz, meret ha tehetük, találkozunk is egymással.


Itt az oklevél fordítása Ahama virtuális tollából:


"Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"


Köszönöm nektek, Mmama, Ahama, Pamina, Szömörce, Hokata, Martimez, Bea , hogy gondoltatok rám, higgyétek el nagyon sokat jelent (mégha csk késve is válaszoltam, mert leejtettem a modemet és nemigazán működik a net).

Visszaküldöm az oklevelet nektek és még továbbadom:

Ezkrisztinek, Vacskamatinak, Jucuu-nak, Kaokának, 36Évinek, Lunának, Idi4-nek, Beszandnak, valamint mindenkinek, aki úgy érzi, hogy érintett benne.

Megjegyzések

Jucuu üzenete…
Nagyon köszönöm Neked!
36évi üzenete…
Házitündér...? :))) És tényleg!
Köszönöm!
Kaoka üzenete…
Mi már régi barátok vagyunk, azért köszönöm szépen a megerősítést.:)
Viszont is, így gondolom.
Névtelen üzenete…
Nagyon szépen köszönöm!! :)

Népszerű bejegyzések