2009. január 9., péntek

Házitündér

Mivel a mai nap megkptam a férjemtől a Házitündér kitüntető címet, úgy döntöttem a hétvége a pihenésé lesz. Fáj a derekam, meg a térdem is, úgyhogy ha a jövő héten folytatni akarom az emelet rendezését, most pihennem kell kicsit.

Kitaláltam, hogy a nagyszülőknek és a keresztanyámnak készítek öröknaptárt, igaz már akkor megfogalmazódott bennem, amikor Gina bemutatta az övét a blogjában és játékra hívott minket, csináljunk mi is. Akkor nem volt időm rá. Aztán megláttam testközelből Exiét, és elaléltam, nekem is kell :-)

Végül lehet, hogy nekem nem lesz, mert arra már nem marad kedvem majd. Keresztszemessel lesznek a betűk és a kis képek is a hónapokhoz.

Az egyikhez már elkészültek a napok, színátmenetes Madeira Mouliné osztott hímzővel (majd teszek fel holnap képet is). Megvettem mind a tíz színű multicolor hímzőjüket, mert teljesen beleszerettem a színekbe.

Most gyorsan megcsinálom a januárt, hogy lássam mekkora lesz a képecske, és nagyjából be tudjam kalkulálni a naptár méretét és még mi fér rá.

9 megjegyzés:

mmama írta...

Akkor a nagy munka miatt nem olvasol emilkét biztos.
Én is a hónapokon dolgozom most.
Kiváncsi vagyok a kersztszemes formára.

F.Gina írta...

Alig várom, hogy lássam :)))
Örülök, hogy inspiráltunk !

Ahama írta...

Találsz nálam valamit :)

Szömörce írta...

Nézz be hozzám :)

Zsuzsi írta...

Egy naaagy, baráti ölelés vár Rád itt: http://szkrep.blogspot.com/2009/01/bartsg-oklevl.html

mmama írta...

Náálamis !!!!!!!!!

Hokata írta...

Kérlek, nézz be hozzám!

Amaranta írta...

Köszönöm a körbeölelést lányok,nagyon jól jött! Holnap érdemben reagálok is, de most családozom :-), és sajnos a netem meg vacakol.

martimez írta...

"Önnek egy nagy online ölelése érkezett...most:)