Házitündér

Mivel a mai nap megkptam a férjemtől a Házitündér kitüntető címet, úgy döntöttem a hétvége a pihenésé lesz. Fáj a derekam, meg a térdem is, úgyhogy ha a jövő héten folytatni akarom az emelet rendezését, most pihennem kell kicsit.

Kitaláltam, hogy a nagyszülőknek és a keresztanyámnak készítek öröknaptárt, igaz már akkor megfogalmazódott bennem, amikor Gina bemutatta az övét a blogjában és játékra hívott minket, csináljunk mi is. Akkor nem volt időm rá. Aztán megláttam testközelből Exiét, és elaléltam, nekem is kell :-)

Végül lehet, hogy nekem nem lesz, mert arra már nem marad kedvem majd. Keresztszemessel lesznek a betűk és a kis képek is a hónapokhoz.

Az egyikhez már elkészültek a napok, színátmenetes Madeira Mouliné osztott hímzővel (majd teszek fel holnap képet is). Megvettem mind a tíz színű multicolor hímzőjüket, mert teljesen beleszerettem a színekbe.

Most gyorsan megcsinálom a januárt, hogy lássam mekkora lesz a képecske, és nagyjából be tudjam kalkulálni a naptár méretét és még mi fér rá.

Megjegyzések

mmama üzenete…
Akkor a nagy munka miatt nem olvasol emilkét biztos.
Én is a hónapokon dolgozom most.
Kiváncsi vagyok a kersztszemes formára.
F.Gina üzenete…
Alig várom, hogy lássam :)))
Örülök, hogy inspiráltunk !
Ahama üzenete…
Találsz nálam valamit :)
Szömörce üzenete…
Nézz be hozzám :)
N.Zsuzsi üzenete…
Egy naaagy, baráti ölelés vár Rád itt: http://szkrep.blogspot.com/2009/01/bartsg-oklevl.html
mmama üzenete…
Náálamis !!!!!!!!!
Hokata üzenete…
Kérlek, nézz be hozzám!
Amaranta üzenete…
Köszönöm a körbeölelést lányok,nagyon jól jött! Holnap érdemben reagálok is, de most családozom :-), és sajnos a netem meg vacakol.
martimez üzenete…
"Önnek egy nagy online ölelése érkezett...most:)

Népszerű bejegyzések