Napsugaras pulóver


Ma reggel, mikor felébredtem és kinéztem a konyhaablakon, éppen felkelőben volt a nap. Gyönyörű volt az a színorgia, amivel elkápráztatott. Az utóbbi időben egész más szemmel látom a színeket, vagy a felhőket az égen, de egy egyszerű fűszálat is. Aztán a kisfiam halkan odasúgta, "anya kakkant" na ez nálunk a kakaót kérek rövidített változata :-)

Szép lett a világ újra!

És akkor eszembe jutott, hogy a minap elkészült pulcsimnak kicsit hasonlóak a színei (na jó, szegényes változata csak az eredetinek). Nagyon egyszerű a szabása, és csak sima és passzé kötése van, de úgy gondoltam, hogy ez a fonal így önmagában is eléggé mutatós. Felvéve sokkal jobban mutat!

Megjegyzések

Monika üzenete…
csodaszépséges!!!!!
mmama üzenete…
- tényleg napsugaras, és biztos
nem fogsz fázni benne.
Amaranta üzenete…
Köszönöm! És nagyon jól megy a kordnadrágomhoz, amit nemrég varrtam. NA annak a képével még adós vagyok. Már nem is feszül rajtam (igaz fogytam néhány kilót az utóbbi két hétben). Maradt egy kevés fonalam belőle és annyira beleszerettem, hogy most egy sapin gondolodom. Utána is néztem, hogy kapok-e még ilyen fonalat és van belőle, úgyhogy lehet, hogy sál is készül hozzá!
Kicsoda üzenete…
nagyon jo a szine es azzal a zolddel meg mar kifejezetten tavaszias.

Népszerű bejegyzések