Kipécéztek

Ez egy nagyon klassz játék! Akiét tudtam már elolvastam, de negem is kipécéztek ám, méghozzá öten: ahama, szömörce, mmama, bea és hokata.


A játékszabályok:

1. Írdd be és linkeld be azokat, akik kipécéztek.
2. Írj magadról 7 olyan dolgot, amelyet nem tudnak rólad (vélhetően).
3. Válassz ki 7 embert, és értesítsd őket erről a blogodban, linleld be a blogjukat (na ez nagyon nehéz lesz, mert szinte mindenkit kipécéztetek már :-))

1. Nagyon türelmetlen tudok lenni, és ezt szerintem már néhányan észrevettétek, márha olvassátok a Babavarrás topicot :-). Az anyaság azért sokat szelidített rajtam és az apró részletekez sem nélkülöző legutóbbi babáim, jelesül Levendula és a töszoknyás Tinilány.

2. Utálom a házimunka minden fajtáját és nincs is rá szemem, mármint a rendre. Férjem szerint az az agyféltekém egyszerűen ki van kapcsolva, amely ezért felelős (talán a bal), viszont ha bekapcsolom, akkor inkább elmenekül otthonról, mert akkor meg túlzásba viszem. Ő pont az ellentétem és ebből szokott is gond lenni köztünk, de szerencsémre eléggé toleráns.

3. Nagyon szerettem volna író lenni, de rájöttem, hogy nem tudok és nem merek, főleg nem merek írni. Így csak élem a másik életem egy fantáziavilágba, de erről nem vagyok hajlandó lemondani, bár ha a színészethez tehetségem lett volna... Azért tudom milyen a valóság, csak én így "meditálok" :-). és festő is szerettem volna lenni, meg lakberendező, de ezekhez aztán végképp nincs tehetségem és merszem.

4. Ánti kertész vagyok (Ezkriszti már csak tudja:-)!), pedig imádom a szép kerteket és a csodás virágokat, csak semmi érzékem hozzá. Nagy álmom pedig, hogy egy csodaszép kertem legyen, fákkjal virágokkal, elbújós pihenőkkel és rózsakerttel. Csodás gyógynövény- fűszer és konyhakert is tartozna hozzá. Terület van (igaz nagyon rossz a talaj), már csak egy kertész kellene :-)

5. Nem tudom, hogy ismeritek-e Brandenburgi Katalin díszmagyar ruháját. Tini korom óta szerelmese vagyok annak a ruhának, és olyat szerettem volna viselni az esküvőmőn hófehérben. Persze mindenki lebeszélt róla, meg nem is lett volna idő elkészíteni. Elhatároztam, hogy a 25. házassági évfordulónkon olyanban, vagyis hasonlóban leszek, még van néhány évem van rá, hogy megvalósítsam.


6. Képzeljetek el egy napsütött havas téli erdei utat, minden ragyogó hófehér, és ezt a puha hócsendet, egyszercsak egy szán ütemes csengettyűszója töri meg, majd feltűnik egy sötétbarna fényes fa szánkó, amelyet egy éjfekete és egy fehér ló húz. A szánkón egy férfi és egy nő ül, meleg takaróba burkolózva, mosolyogva, szépséges ruhában, boldogan. És az a nő én vagyok, a férfi pedig a férjem. Szeretnék egyszer elmenni egy ilyen útra.
7. Azért írom hetediknek, mert bűvös számnak hiszem: sok-sok gyereket szeretnék még kihordani, megszülni, szeretetben, egészségben felnevelni a férjemmel együtt!

+1. Ha lenne tehetségem a varráshoz, főként a babavarrást értem jelenleg ez alatt, akkor szeretnék ebből megélni egyszer. Nem szeretem az irodai munkát, teljesen agyonnyom.

És akkor akiket én választottam, és azért csak kettőjüket, mert addig totojáztam, amíg a többiek lecsaptak a többiekre :-):


Megjegyzések

ezkriszti üzenete…
Nem ismertem ezt a ruhát, nagyon szép.

Írás.
Nemrég, valahol egy baráti beszélgetés során felmerült a téma, hogy ki mit szeretne csinálni, ha tehetné. Ott hallottam, hogy az írást a hegedűtanuláshoz hasonlították. Az is olyan, hogy az első években valami fülsiketítő, későn lesz élvezhető minőségű. A zongorázást, (meg a varrást is) a kezdetektől lehet nem fülfacsaróan csinálni. Szóval, ha valaki kedvet érez az íráshoz, álljon neki, ne akadályozza meg, hogy borzasztónak tűnnek a saját mondatai kezdetben. (fiók)
Orsi üzenete…
Nagyon szép ruha, és nagyon szépeket kötsz, nem gondolkodtál azon, hogy mint jucuu leírod a menetét, hogy más is meg tudja csinálni? Én egy antitalentum vagyok kötés szempontból, meg sok más szempontból is de jucuu után még is neki álltam sok mindennek!
Ha megkérdezhetem, babaügyben mi a helyzet? Nem tolakodásból, csak olvastam róla! Különben meg fel a fejjel!
martimez üzenete…
Nem lehetne,hogy ezt most szépen kölcsönveszem,mert bár 4 lány gyerkőc épp elég ,a többi nagyon jó lenne nekem is ,főleg az a takarítós agyféltkés... ,és kevés az időm ilyen frappáns válogatáshoz:)))... ha most ezek után olvasnád az enyémet,ha már megszültem volna,tuti azt hinnéd elloptam tőled!
Amaranta üzenete…
Ezkriszti!

A fioknak írok azért, már csak azért is, mert egy idő után kifolyik belőlem és már aludni sem tudok tőle. Azért köszönöm a biztatást. (valamikor zongotáz is tanultam, de nincs valami jó zenei hallásom :-))

Orsi!

Örülök, hogy idetaláltál hozzám, és a biztatásodra a napokban majd felteszem a mellény leírását. Nagyon könnyű, azt hiszem két-három este elkészültem vele.
Babaügyben várnunk kell, majd karácsony előtt illetve januárban kezdődik az izgalom előlről.

Martimez!

Vigyed ami kell :-)! A négy lányodban pedig sok örömöt és kitartást!
beszand üzenete…
Remélem a legfontosabb kívánságod hamarosan teljesül, és legyél türelmes, hiszen eddig is történt Veled Csoda!Ott futkos körülötted talán most is.:)
Julcsi üzenete…
Szerintem jókat írtál most is, írjál nyugodtan! Én leginkább a sok gyermekhez kívánnék sok sikert, fantasztikus érzés:-)
katafolt üzenete…
Az a ruha nekem is kedvencem,de én csak gyönyörködöm benne,soha nem viselnék ilyesmit.A varrásból leginkább úgy lehet megélni,ha háttérnek ott egy jól kereső férj :-))))

Népszerű bejegyzések