Bevásárlószatyrok ajándékba


Már régen szemezek az úgynevezett "Lidis" szatyrok átalakításával, sokan megcsináltátok, és szebbnél szebbek letek. Mivel szerettem volna valami sajátkészítésű apróságot ajándékba adni ismerőseimnek, méghozzá olyat, ami hasznos is, úgy gondoltam remek alkalom, hogy elkészítsem az első darabokat.

Leírás B. Ildikónál található képpel, mindennel, nagyon klassz!

Nem tűztem, ahogy ő ajánlotta, mert elég vastag az anyag, amit választottam hozzá és klassz őszi színvilágú, mintájú, vagyis TÖKÖS. A szatyrokat sem készen vettem, hanem középvastag molinóból magam varrtam (PETYUS-nak itt is köszönöm az adatokat hozzá!), és színátmenetes cérnával, levélmintával (Aurora:81-es minta) hímeztem kicsit.

Megjegyzések

panyizsuzsi üzenete…
Hét ez nagyok helyes!
Katbo-Réka üzenete…
Amaranta, a középvastag molinó, az Simon Úr féle?
Nagyon hangulatos ez a tökös anyag!
Elizanikó üzenete…
Jól tetted, hogy magad varrtad ! Az említett készen vett szatyik borzalmasan vannak megvarrva. Én egyszínű pamutvászonból szoktam varrni.
kastanie üzenete…
egyetértek a fenti állításokkal:-)
Kellene már nekem is csinálnom, szintén magam fogom varrni.
Kata üzenete…
Nagyon szépek lettek!:o)
Amaranta üzenete…
Köszönöm lányok! Igazából én is azért kezdtem magam varrni, mert úgy gondoltam, hogy még 120 Ft is sok azért az összetákolt szatyorért és nem szívesen adtam volna ajándékba.

Katbo!

Nem a Simon Úr féle molinó, boltban vettem, már elég régen. Akkoriban vettem ennél vastagabbat is. Lehet, hogy az övé is ilyen, még nem volt időm beavatni. A tökös anyagból van a függönyöm a konyhában, imádom!
F.Gina üzenete…
Egyetértek, ha már annyi időt szánunk a zsebére, kár lenne arra az összetákolt nagyüzemi valamire tenni ! Ha ajánlhatok valamit : remek anyagokat szoktam venni a Körúton az I love Textil-ben, 390.-m. Van néha lenvásznuk mindenféle színben, kiváló szatyornak. Elfelejtettem : ezek nagyon helyesek ! :))
Juhizs üzenete…
Vidámak lettek :-)

Népszerű bejegyzések