Eddig még sosem estem le a leépcsőn...

..., na most ez is megtörtént velem,  méghozzá tegnap. A kánikula számlájára írom, szerencsére nagy bajom nem lett, csak mindenki nagyon megilyedt. Tegnap jöttek szüleim és minden nagyon szépen alakult a meleg ellenére, amíg ebéd után le nem zúgtam az utolsó négy lépcsőfokon.

A vádlimmal tompítottam, mindekettővel, és amellett, hogy jó kis zúzódásom lett, és meghúzódott a vállam, karom, hátam (bár inkább izomösszerándulásnak mondanám), az ijedségen kívül nem lett bajom. Első mozdulattal végigsimítottam a lábamon és azt hittem nagy a baj, nem mertem megnézni, csak a férjemmel kiabáltam, hogy valami van a lábammal. Ő meg azt kérdezte, hogy van a hátam, de a hátamat nem ütöttem meg, és kiderült, hogy némi vizesruha és semmi gond.

Még kicsit fáj, de igazából jobban fáj az összerándult izomzatom, vagyis izomlázam.

Mi volt a kisfiam megjegyzése a jajveszélekelésemre?

- Na ennek annyi... 

Nagyon kedves nem? Na de mit várhat az ember elsőszülött magzatától? Ezen egyébként bármilyen furcsa is nagyon röhögnöm kellett, mert magam elé képzeltem hozzá a jellegzetes mozdulatait és a nagymamája döbbent arckifejezését. Egyébként meg nagyon figyelmes volt utána hozzám és ma is egész nap, szóval nem olyan szőrösszívű ám!

Na szóval vigyázzatok a kánikulával, mert igencsak tompítja a reflekszeket!

Megjegyzések

katafolt üzenete…
Jaj! Vigyázz és pihenj! Jó, hogy nem lett komolyabb baj.
bruercsi üzenete…
Na, kellett ez neked, mint púp a hátadra, te szegény!!! Gyógyuljál meg, és lazuljanak az izmaid...na nem mind! :))
KicsiKató üzenete…
Jajj, szegény, örülök, hogy ennyivel megúsztad. Viszont a fiadban ott sarjadzik az igazi fekete humor, nagyon jó kis beszólás volt:)))
Aledi üzenete…
Ejnye! Az biztos, hogy ilyen melegben nem tud úgy figyelni az ember, úgyhogy én ma csak annyit dolgoztam, amennyit feltétlenül muszáj volt. Pihenj te is :)
Amaranta üzenete…
Köszönöm lányok! Igyekszem pihenni, lassan javul, de igen ronda a lábam, ha a színeit nézzük.
Abile üzenete…
Szerencse, hogy nagyobb baj nélkül megúsztad. Én is estem már le lépcsőn (6 fokot) azóta is fóbiám van a lépcsőkkel...
Remélem, már sokkal jobban vagy!

Népszerű bejegyzések