Nyszitojás, vagyis újabb kudarc


Nagyon meg akartam varrni, ezt a nyuszitojást, vagy tojásnyuszit..., nem is tudom. Nem látszott annyira nehéznek. Mégis én még ennyit nem tököltem semmivel és még csak szép sem lett, sőt kifejezetten ronda az egész. Igaz, hogy rugalmas anyagból kellett volna varrni, én meg nem abból csináltam, de akkor is.

Elment vele az időm, inkább a kisfiamnak varrtam volna.

Mindegy, ez van. HA viszont valaki kíváncsi egy igazán szépre, az nézzen be a Babavarrós topicra, mert Naturita gyönyörűt varrt!

Először arra gondoltam, hogy jó párat készítek belőle ajándékba, de nagyon elment a kedvem tőle, mert időrabló a varrása és nekem nem is megy.

Megjegyzések

Naturita üzenete…
Köszönöm a dicsérő szavakat. Nagyon lelkiismeret furdalásom van a nyuszi miatt. Egyébként a tied aranyos. Nekem tetszik. Add nekem ;-)
Amaranta üzenete…
Küldd a címed a mélemre, és hétfőn feladom. Akkor majd látod a különbséget a kettő között. Ami igaz az igaz, a téd gyönyörű és kész! Ezért aztán ne legyen lelkiismerefurdalásod, szemem az van, én is látom, hogy az enyém nem úgy sikerült, ahogyan szerettem volna. :-)
Ahama üzenete…
Csak hogy csökkentsem a rossz érzésedet, nekem sem sikerült igazán:(.
Tallináé, akitől kaptam a szm-t meg tök jó.
Amaranta üzenete…
Csökkentetted :-)
zazálea üzenete…
El ne keseredj egy nyuszi miatt!
Amaranta üzenete…
Egy nyúl most nem szegheti kedvem, csak bosszant, hogy sok időm ráment.
katafolt üzenete…
Ez a régi praktikás nyuszi,ugye ?Szerintem első ránézésre is jó macerás,és nem látom olyan rossznak a te vátozatodat.Viszont ismerős az érzés,ha mást vártál,nem lehetsz elégedett vele...
Bea üzenete…
Ne bosszankodj, a pici fiad biztosan értékelni fogja! Szerintem pedig aranyos lett!
Amaranta üzenete…
Igen a Praktikás nyuszi. Végül is az sem tetszett ami benne volt, miért gondolta, hogy az enyém jobb lesz?

A kicsi fiam úgy adta vissza, mintha a kígyót kapott volna :-(

A nadrágnak sokkal jobban örült.
Ahama üzenete…
Most utánagondolva,az ötlet jó, nekem maga a nyuszi nem igazán tetszik,azt kellene kicsit megvariálni.
Princi üzenete…
Ezt én is kipróbáltam jó régen, ugyanígy bosszankodtam, tényleg időrabló jószág! Mikor végre készen lett, akkor meg azon bosszankodhattam, hogy nagyobbra kellett volna szabni a tojásfüleket, mint a szabásminta, mert éppenhogycsak bele lehet szorongatni szegény nyulat. Azóta is a játékkacatok közt fetreng valahol.

Népszerű bejegyzések