2009. március 30., hétfő

Lassan 12 éve....


Volt az esküvőnk :-)

Szarvasmici a blogjában játékot hirdetett, nekem szép emlékek jutottak eszembe. .. pedig..
Nem olyan volt a ruhám amilyet szerettem volna, lehetetlenség is volt azt megvarrni pár hónap alatt. Viszont a húgom (mellettem) koszorúslány ruháját anyukám varrta és a kislányokét is (4-en voltak, 3-an egykorúak, ha jól emlékszem 11-12 évesek lehettek) a sógórnőm ruháját pedig a nagynénje.

Rózsaszín rózsából szerettem volna a csokrom, de lebeszéltek róla, mondván nem mutat jól a képeken, ezért lett piros. Nem azt mondom, gyönyörű volt, de akkor is. Tulajdonképpen nem is akartam lagzit. Csak egy összeházasodást, de még a férjem is szeretett volna, tehát belementem.

Visszagondolva jó volt, szép volt, és nagyon jól éreztük magunkat... de nem olyan volt, mint amilyet elképzeltem, szerettem volna, és azért nem akartam magát a lagzi részét, mert tudtam, hogy olyan nem lehet. Egyszerűen azért, mert képtelen voltam átvinni az akaratomat a szüleimre, a férjem szüleire, és a környezetemben élő emberekre. Tudom, hogy a vendégek jól érezték magukat és mi is, de mégis maradt bennem valami hiányérzet, vagy hasonló. Mintha nem értünk lett volna, hanem azért, hogy "megmutassuk" az embereknek. Nahát ezért felemásak az érzéseim...

Esett az eső, sütött a nap, beborult, kiderült, mint egy jó, sohasem unalmas házasságban :-)

A templomi szertartás viszont fantasztikus volt, és már ezért megérte az egész. Azt az érzést sosem felejtem el... :-). Ott minden olyan mesébe illő volt... és az érzés, hogy a frigyünk meg lett áldva:-)

23 megjegyzés:

kiseri írta...

Ne sajnáld, h nem olyan, mint te szeretted volna. Enyém sem úgy volt, de a visszajelzések mindenkitől pozitívak voltak, h milyen jól érezték magukat, hogy megvolt szervezve, stb. Én meg pont az ellenkezőjét éreztem... És végülis rájöttem, hogy egy lagzi a vendégekért van, ott ők a fontosak, mi meg egész életünkben csinálhatjuk utána, amit mi akarunk...:)
És gyönyörű voltál!!!

Vacskamati írta...

Tényleg gyönyörű voltál! A technikai malőröket pedig úgyis megszépítik az évek... Ma már én is csak mosolygok rajta, akkor mennyi csipcsup kérdést éreztem nagggyon fontosnak.. :)

(jó hallani felőled.. )

Amaranta írta...

Aranyosak vagytok, de minden ara gyönyörű, és ez tényleg így is van!

Vacskamati!

Nincs semmi baj, csak másra koncetrálok és kicsit hullámzik a kedélyem. Azért a fórumot olvasom, csak nem akarok most belefolyni...

krisztallit írta...

Mi átvittük az akaratunkat a szülőkön, hát ott meg ők nem érezték jól magukat. Visszagondolva még most is sajnálom egy kicsit, hogy apukám kezéből teljesen kivettük a szervezést. Mégis csak járt volna neki...Ritka a tökéletes esküvő.

Zsuzska írta...

Emlékszem, a Nagy Nap elötti délután még millió szerveznivaló állt elöttünk és akkor a kertünkben összenéztünk az akkor még csak völegényemmel és azt mondtuk, egészen komolyan: Soha többé! Jó buli egy esküvö, de soha még egyet!!! Pedig nálunk többé-kevésbbé a mi elképzeléseink szerint alakultak a dolgok. A mienk is amúgy 12 éve lesz májusban! És tényleg gyönyörü voltál!!!

Princi írta...

Nagyon nagyon szépséges menyasszony voltál, mintha egy hercegnős mesefilmből léptél volna ki! Megnéztem most az eredetileg elképzelt ruhát, meglepődtem és örülök, nekem is régóta tetszik! És még egy másik hasonlóan híres régi magyar ruha is, beteszem majd a blogomba, hátha érdekel.

Princi írta...

Ja és a rózsaszín rózsacsokor nálam is csak vágy maradt...

Lau írta...

Gyönyörű vagy:)

Amaranta írta...

Azért rendesen zavarba hoztatok!

Így olvasva benneteket, kicsit másképp látom. A szülőknek is nagy esemény és ők is szívesen kiveszik belőle a részüket, úgyhogy, akkor tökéletes volt :-)

Princi!

Örülnék a képnek, nagyon!

Judit írta...

Milyen szép voltál! Mint egy modell!

Kicsoda írta...

Ez a kep tenyleg nagyon szep!!
Az a masik ruha... megertem. Nekem valami `hasonlo` volt.

36évi írta...

Azta!!!! Csodásan néztél ki, és a hosszú haj is remekül áll.
Azért mindjárt ott tartasz, nem?
Elképsztő tündérhercegnő... :)ű

Ha ilyet látok, mindig elfog a vágy, hogy méágiscsak kéne nekm az az esküvő, de aztán elolvasom a szöveget, és mégse kéne...
csak valami nagy buli.

Nina írta...

Szia,
bocsi, hogy megint ide írok, majd töröld le :)
Szóval, csak azt szeretném megtudakolni, hogy sikerült-e küldeni az ajándékot??
Valahogy majd kérnék róla egy fotót, köszi!
Nina

szarvasmici írta...

Igazi romantikus filmbe illő szépség vagy a képeken.
Sajnos ritka, hogy minden klappol egy esküvőn. De a lényeg az, hogy azelőtt, és azóta Ti ketten szeretitek egymást, vagy sem.

Detti írta...

Gyönyörű voltál! A ruhád, a fejdísz, frizura, tökéletes volt az összhang.

Nina írta...

Szia Amaranta,

ismét zavarlak, ne haragudj! Mostmár csak Tőled nem kaptam visszajelzést a swap postázására vonatkozóan, kérlek üzenj valahogy!

Köszi,
Nina

kastanie írta...

Tényleg nem lehet szó nélkül hagyni a szépségedet!

Endy írta...

Szèpek vagytok! Bocs, de a kèszulodèsben teljesen elfelejtettem, hogy talàn àt kène kuldeni a cìmemet,(milyen vagyok jàtèk)vagy valakitol màr meg tudtad szerezni?!

Nina írta...

Szia Amaranta,

csak érdeklődni szeretnék, hogy vagy, minden ok?
Továbá muszáj megkérdezzem, a swap csomit sikerült küldeni?

Köszi,
Nina

Névtelen írta...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋

I LOVE YOU írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

陳冠希Easaon írta...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛

日月神教-任我行 írta...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室