Lassan 12 éve....


Volt az esküvőnk :-)

Szarvasmici a blogjában játékot hirdetett, nekem szép emlékek jutottak eszembe. .. pedig..
Nem olyan volt a ruhám amilyet szerettem volna, lehetetlenség is volt azt megvarrni pár hónap alatt. Viszont a húgom (mellettem) koszorúslány ruháját anyukám varrta és a kislányokét is (4-en voltak, 3-an egykorúak, ha jól emlékszem 11-12 évesek lehettek) a sógórnőm ruháját pedig a nagynénje.

Rózsaszín rózsából szerettem volna a csokrom, de lebeszéltek róla, mondván nem mutat jól a képeken, ezért lett piros. Nem azt mondom, gyönyörű volt, de akkor is. Tulajdonképpen nem is akartam lagzit. Csak egy összeházasodást, de még a férjem is szeretett volna, tehát belementem.

Visszagondolva jó volt, szép volt, és nagyon jól éreztük magunkat... de nem olyan volt, mint amilyet elképzeltem, szerettem volna, és azért nem akartam magát a lagzi részét, mert tudtam, hogy olyan nem lehet. Egyszerűen azért, mert képtelen voltam átvinni az akaratomat a szüleimre, a férjem szüleire, és a környezetemben élő emberekre. Tudom, hogy a vendégek jól érezték magukat és mi is, de mégis maradt bennem valami hiányérzet, vagy hasonló. Mintha nem értünk lett volna, hanem azért, hogy "megmutassuk" az embereknek. Nahát ezért felemásak az érzéseim...

Esett az eső, sütött a nap, beborult, kiderült, mint egy jó, sohasem unalmas házasságban :-)

A templomi szertartás viszont fantasztikus volt, és már ezért megérte az egész. Azt az érzést sosem felejtem el... :-). Ott minden olyan mesébe illő volt... és az érzés, hogy a frigyünk meg lett áldva:-)

Megjegyzések

Erika üzenete…
Ne sajnáld, h nem olyan, mint te szeretted volna. Enyém sem úgy volt, de a visszajelzések mindenkitől pozitívak voltak, h milyen jól érezték magukat, hogy megvolt szervezve, stb. Én meg pont az ellenkezőjét éreztem... És végülis rájöttem, hogy egy lagzi a vendégekért van, ott ők a fontosak, mi meg egész életünkben csinálhatjuk utána, amit mi akarunk...:)
És gyönyörű voltál!!!
Vacskamati üzenete…
Tényleg gyönyörű voltál! A technikai malőröket pedig úgyis megszépítik az évek... Ma már én is csak mosolygok rajta, akkor mennyi csipcsup kérdést éreztem nagggyon fontosnak.. :)

(jó hallani felőled.. )
Amaranta üzenete…
Aranyosak vagytok, de minden ara gyönyörű, és ez tényleg így is van!

Vacskamati!

Nincs semmi baj, csak másra koncetrálok és kicsit hullámzik a kedélyem. Azért a fórumot olvasom, csak nem akarok most belefolyni...
KisMesterek üzenete…
Mi átvittük az akaratunkat a szülőkön, hát ott meg ők nem érezték jól magukat. Visszagondolva még most is sajnálom egy kicsit, hogy apukám kezéből teljesen kivettük a szervezést. Mégis csak járt volna neki...Ritka a tökéletes esküvő.
Zsuzsi üzenete…
Emlékszem, a Nagy Nap elötti délután még millió szerveznivaló állt elöttünk és akkor a kertünkben összenéztünk az akkor még csak völegényemmel és azt mondtuk, egészen komolyan: Soha többé! Jó buli egy esküvö, de soha még egyet!!! Pedig nálunk többé-kevésbbé a mi elképzeléseink szerint alakultak a dolgok. A mienk is amúgy 12 éve lesz májusban! És tényleg gyönyörü voltál!!!
Princi üzenete…
Nagyon nagyon szépséges menyasszony voltál, mintha egy hercegnős mesefilmből léptél volna ki! Megnéztem most az eredetileg elképzelt ruhát, meglepődtem és örülök, nekem is régóta tetszik! És még egy másik hasonlóan híres régi magyar ruha is, beteszem majd a blogomba, hátha érdekel.
Princi üzenete…
Ja és a rózsaszín rózsacsokor nálam is csak vágy maradt...
Laucica üzenete…
Gyönyörű vagy:)
Amaranta üzenete…
Azért rendesen zavarba hoztatok!

Így olvasva benneteket, kicsit másképp látom. A szülőknek is nagy esemény és ők is szívesen kiveszik belőle a részüket, úgyhogy, akkor tökéletes volt :-)

Princi!

Örülnék a képnek, nagyon!
Judit üzenete…
Milyen szép voltál! Mint egy modell!
Kicsoda üzenete…
Ez a kep tenyleg nagyon szep!!
Az a masik ruha... megertem. Nekem valami `hasonlo` volt.
36évi üzenete…
Azta!!!! Csodásan néztél ki, és a hosszú haj is remekül áll.
Azért mindjárt ott tartasz, nem?
Elképsztő tündérhercegnő... :)ű

Ha ilyet látok, mindig elfog a vágy, hogy méágiscsak kéne nekm az az esküvő, de aztán elolvasom a szöveget, és mégse kéne...
csak valami nagy buli.
Nina üzenete…
Szia,
bocsi, hogy megint ide írok, majd töröld le :)
Szóval, csak azt szeretném megtudakolni, hogy sikerült-e küldeni az ajándékot??
Valahogy majd kérnék róla egy fotót, köszi!
Nina
Ecka üzenete…
Gyönyörű voltál! A ruhád, a fejdísz, frizura, tökéletes volt az összhang.
Nina üzenete…
Szia Amaranta,

ismét zavarlak, ne haragudj! Mostmár csak Tőled nem kaptam visszajelzést a swap postázására vonatkozóan, kérlek üzenj valahogy!

Köszi,
Nina
kastanie üzenete…
Tényleg nem lehet szó nélkül hagyni a szépségedet!
Endy üzenete…
Szèpek vagytok! Bocs, de a kèszulodèsben teljesen elfelejtettem, hogy talàn àt kène kuldeni a cìmemet,(milyen vagyok jàtèk)vagy valakitol màr meg tudtad szerezni?!
Nina üzenete…
Szia Amaranta,

csak érdeklődni szeretnék, hogy vagy, minden ok?
Továbá muszáj megkérdezzem, a swap csomit sikerült küldeni?

Köszi,
Nina

Népszerű bejegyzések