Babavarrós Topictali

Tavaly volt az első, az egyéves szülinapunkon, most sikerült összehozni a másodikat, aminek nagyon örülök. Csak éppen a lényeget nem írom, igaz?

A Bavarrás, babakészítés topic kététves volt, és ezt megünneplő találkoztunk. Sajnos mindenki nem tudott eljönni, de akik ott voltunk, nagyon jól éreztük magunkat.
Vacskamatival (IOkaste) még az utolsó pillanatban is egyeztettünk az utazásról, végül velünk jött fel Bp-re, a férje később érte jött. A kisfiam nagyon élvezte, hogy odafelé végig szórakoztatja a doktor néni az úton, és vissza felé már követelte, hogy hol van. Szerencsére megértette, hogy hazament a férjével a kislányaihoz, meg különben is nagyon elfáradt és gyorsan elaludt.
Nem csak a mi csemeténk volt ott, hanem Ezkriszti Verája és Kicsoda tankjai is, és LBZS is hozta a pici lányát. Ezúton ezer köszönet a férjemnek és a többi apukának, akik presztrálták a kicsiket, még mi kibeszéltük magunkat és a csemeték is dícséretet érdemelnek.

Megismertem az új topikosok közül LBZS-t, Aledi-t, és Ejjkukkot, a régiek közül pedig végre találkozhattam Kicsodával.

36Évi, a topicanyánk jól összekapta a csapatot, mondott beszédet is, és kaptunk egy kis statisztikát a hozzászólásainkból. Mit mondjak, feljöttem IO mögé a második helyre, nade most már itt lesz Camea is, aki szerencsésen visszajött közénk egy nagyobb kihagyás után. És a legnagyobb meglepi, egy torta volt a két gyertyával.

Isteni finomságokat hoztak a lányok, Exi szendvicsremekeiről nem is beszélve.

Volt ajándékhúzogatás, és egy macit kaptam, nagyon édes a bumfordi fejével, és még sok-sok zsinórt.

Exitől kaptam egy csodás, meseszép kabalaszívet, amit mostanában biztosan mindíg magamnál fogok hordani. Az egyik oldalán szalaghímzéses rózsák vannak gyöngyökkel, a másikon pedig egy pici pólyás baba, amely számomra most nagy jelentősségel bír majd. És az egészet körbehorgolta rózsaszín fonallal. Meg egy tavaszboszit, aki a konyhám őre lesz és sok farkasfogat, szaténszalagot és szépséges anyagdarabokat.

És mindenki kapott tőle egy saját készítésű kis szívecskét. Gyönyörűséges az is.

Képeket nem készítettem, de jó szívvel ajánlom az Exiefo és Kdatta által készített fotókat.

Megjegyzések

Abile üzenete…
Mennyi sok szép ajándék! Én meg csak irigykedem innen a messzi távolból! :o))

Népszerű bejegyzések