Sok vitamin...


... és ezzel párhuzamosan valahogy az ízlelőbimbóim is alábbhagytak a működéssel, nem tudom mások ezzel, hogy vannak? Nemigen esik jól semmi, kivéve a rántotthúst, de nem lehet azon élni, úgyhogy csak egy héten egyszer jöhet. A fiammal a rántott csirkeszárnyat kívántam, ráadásul írtó rondán ettem, és az sem érdekelt, ki látja.

Szóval betöltöttük a 18. hetet, a picurok rugdosnak, én meg örülök nekik :-)

Anémiás is vagyok, a magnéziumot is rendszeresen szednem kell... szóval reggel felkelek, mikor hogy, és beveszem a vasat. Mivel gátolják egymás felszívódását, ezért kb. 1,5 másfél óra múlva veszem be a MagneB6-ot, azután megint eltelik egy kis idő, az ebéddel jöhet a multivitamin, az uzsonnával a Calcium, aztán vacsora megint Magnéziummal, és lefekvés előtt újra vas.

De még így sem tökéletes a felszívódása, úgyhogy reggelenként bevetek mellé egy kis c-vitamint. Már úgyis mindegy, az ízeket ígyse-úgyse érzem. Pedig nagyon sok gyümölcsöt eszem és ugyebár most van az uborka, tök szezon is.

Pénteken UH! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kiderül-e végre a pocaklakók neme :-)

Készülőben van néhány művem is, de egyenlőre most két hét szünet, mert lakberendezünk, hogy majd elférjünk később, és csak utána tudom befejezni őket! A férjem most van szabin, úgyhogy a nagyobb munkák most aktuálisak. Állítólag, fog ikerkiságy is készülni, azért erre kíváncsi leszek én is :-)

Megjegyzések

zazálea üzenete…
Folsav? A vas enélkül nem szívódik fel, nekem doki mondta.
Amaranta üzenete…
Nem sima vas, hanem folsav is van mellette. Azt hiszem Neo-Ferro-Folgamma a készítmény neve.
Névtelen üzenete…
Majd mutogass képeket és posztolj a lakókról!! :)

Vigyázz magatokra!! :)
bruercsi üzenete…
Örülök, hogy jól vagytok, kérlek azért az UH-ról írjál még a felfordulás közepette is!!!!!!
Bea üzenete…
Hosszú idő után most "tévedtem" az oldaladra, és gratulálni szeretnék a picikhez. :)
Az evés terén meg tudlak érteni, én a kólát kívántam, meg a téliszalámit, olajos halat, egy csomó olyan ételet, amit azelőtt nem igazán fogyasztottam. Majd elmúlik...

Népszerű bejegyzések