2009. július 31., péntek

A babák jól vannak :-)Ez a központi téma az életünkben, bár elvileg ez egy kreatív blog lenne ugyebár. Minden rendben van a két babócával, egymás felett vannak. A feljebb lévő bátrabb volt, így kileshettük, hogy ő kisfiú. A lentebb lévő baba titokzatoskodik még, de remélem, hogy jövő szerdán ő is megmutatja magát, majd ígérek neki valmait :-)

A kisfiamnak csak annyi volt a reakciója, hogy nevet kell neki adni! Na a lánynévben biztos vagyok, de a fiúnévben még nincs megegyezés. Nekem az Attila és az Alexander tetszene, de még utánanézek a jelentésüknek is.

Jól elfáradtunk, mert néhány ügyet is kellett intéznünk közben, az óvodakezdés is a nyakunkon, tornacipő (természetesen csakis terepszínű, vagyis katonai, mert más színű lábbelit nem hajlandó felvenni), váltószandi (ez barna, de nagyon nehezen hitte el, hogy színben ez is katonai) , színes ceruza, és olló már van :-D

A terv az, hogy a tornazsák és az óvodai zsák is terepszínű lesz, szerintem a babás már nem illik hozzá. Sajnos úgy néz ki, hogy keki póló és rövidnadrágnadrág (ez is tornafelszereléshez) felhajtása már nehézkesebb lesz, mert amit egy sportáruházban kinéztem, az csak 4 éves korig van méretben, és neki legalább 5 éves méret kellene, tehát kb. 116-os. Azért majd csak összejön, ha a tornacipő összejött. Szerencsére sikerült olyat találni, amelyiknek magasabb a szára, belül cipzárral nyitható, tehát nem kell fúzögetni, és könnyű is. A legtöbbel az a baj, hogy nagyon nehéz a gumi miatt és nem lehet bennük normálisan mozogni.

6 megjegyzés:

mmama írta...

Egy kis segítség : Alexander
gr. eredetű nagyra becsült név Nagy Sándor után /Megalosz Alekszandrosz/
ott a férfiassággal párosítják a hadvezér után.
Magyar megfelelője Sándor.

Örülök hogy jól vagytok !

Kaoka írta...

Örülök, hogy jól vagytok.:) Reméljük jut hely a pocidban egy kislánynak is. Ha nem az egyformák is nagyon édesek. :)Egy a lényeg egészségesek legyetek. :)

Amaranta írta...

Mmama!

Köszönöm a segítséget, reméltem, hogy valami ilyesmi a jelentése :-). Azért is tetszik, meg olyan nagyon szép a hangzása.

Kaoka!

Köszönöm, tényleg úgy érzem, hogy nem baj, ha mind a kettő fiú, amellett, hogy nagyon örülnék egy kislánynak :-)

Mikor mondta az orvos, hogy fiú, szinte meg sem lepődtem. Mostanában egyre inkább azt éreztem valahogy, hogy az egyik az lesz. Azért még reménykedem egy kicsilányban is.

Ledeczki Anna írta...

Olyan jó olvasni Rólatok:)) A vitaminoktól már én is rosszul vagyok. Ha csak meglátom a bogyókat, rámjön a hányinger.

Várom a hírt a másik babáról:)

Amaranta írta...

NA igen, a vitaminok! Nekem a multitól van a mai napig, de a védőnőm azt mondta, hogy étkezés közben vegyem be, az segít, és igaza volt!

日月神教-任我行 írta...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室