Sok-sok szív!

Évek óta nem írom a blogomat. Idő és kedv sem volt hozzá, leginkább persze kedvem nem. Most átpörgettem gyorsan, mert szíves falvédőt varrtam, és úgy emlékeztem a blogba tettem fel képet az adventi kalendáriumról, aminek a helyére kerül majd a konyhába. De csak félészen szerepel.

Sok minden készült az évek alatt, de mikor elkezdtem írni a blogot, inkább babavarrásban gondolkodtam, foltvarrásban nem nagyon. Lassan két hónapja nézegetem az adventi naptárt, amit 2008-ban varrtam, az akkor két és fél éves Andrisnak. Milyen pici is volt!

Szinte semmi tudással nem rendelkeztem és az egész olyan is. Még az is felmerült bennem, hogy varrok helyette másikat, és ezt elajándékozom. De aztán mégis megtartjuk, mert az első gyöngyszemeim egyike :-). Csak javítok majd rajta.

Minden esetre, kellett valami a helyére, mert annyira megszoktuk, és olyan ronda és csupasz a fal a helyén az asztal felett, hogy mindenképpen kellett valami oda.

Napokig vajódtam, egy hóemberes kép tervein, de éreztem, hogy nem az igazi.

A foltvarrás szenvedélyeLassan különben is itt a Valentin-nap, Nőnap, Névnap, Születésnap, Anyák-napja, Gyerek-nap, Apák-napja... Szóval mind-mind a szívünkről, szeretetről szól.

Ezért csupa-csupa szívet varrtam én is! 21 db-ot!

Az alapötlet A foltvarrás szenvedélye könyvből származik, csak a saját képemre formáltam :-)! Ezt a könyvet is 2008-ban kaptam :-). Sajnos már csak elvétve, vagy nem kapható.
Ez az első darab, ami nem csak megihletett, de az áhított darab meg is született.




Megjegyzések

beszand üzenete…
Nagyon jó lett, tetszik! Jó , hogy újra írod a blogot. :)
Amaranta üzenete…
Köszi! Legalábbis majd megpróbálom :-)

Népszerű bejegyzések