Csak néhány kép...








Időm semmi internetezni, most is csak véletlenül néztem be. Talán majd szeptembertől, ha Andráska újra oviba jár. Az ikrek nőnek, fejlődnek, és ha van egy kis időm mellettük, akkor vízszintesben pihenek (egy héten talán egyszer), és nem netezek. Legfőképpen Agenor ordít egész nap, néha kezdek megőrülni. Viszont csrében, gyönyörűen fejlődik, már régen felállt, lassan talán el is indul, és még csak 8, 5 hónapos. Aura ráérősebb, viszon nagyobb a hangja és igazi kiscica tud lenni. Nyitottam a gyerekeknek külön blogot, de nincs időm bele írni, majd talán azt is szeptembertől. Esténként kötögetek, de nem fényképezek, viszont akkor van csend, teljes, íés az az egy óra kell az idegeimnek. Reggel 5-kor kelek...

Nem panaszként, mert tudom, hogy ennek az időszaknak is vége lesz, csak éljem túl :-)


Megjegyzések

Aledi üzenete…
Ó, de jó, hogy jelentkeztél! Gyönyörűek a gyerekek, és milyen nagyok! Sok erőt, kitartást! Tapasztalatból mondom hamar elmúlik ez az időszak :)
36évi üzenete…
Csodás a gyerekkészlet! A kicsit nagyon bájosak, a bátyus meg egyszerűen hihetetlenül nagy...
Veled szorítunk. :)
Lonci üzenete…
Sok boldogságot kívánok a gyönyörű gyerekeidhez és használd ki az időt (még ha most egy kicsit nehéz is), mert nagyon gyorsan felnőnek:)
Névtelen üzenete…
Helyesek a skacok!! Jó, hogy írtál!! :)
Kaoka üzenete…
Sziasztok! Jaj, de jó, hogy raktál fel képeket. Annyit gondolok rátok. Igazi nagycsalád vagytok, sok édes kis gyerekkel. A lányod tünemény és olyan okos homloka van. A fiúk, hihetetlenül hasonlítanak egymásra. Gratulálok és próbáld meg túlélni ezt a időszakot, mert csodálatos és megismételhetetlen. :)
mmama üzenete…
Tündériek !
Andriska már egész nagy fiú lett .
Te is nagyon csinos vagy sokat fogytál.
Majd később jössz rá milyen rövid volt ez az időszak......
nagyon hiányoznak a jelentkezéseid:-)
Amaranta üzenete…
Köszönöm mindenkinek a biztatást, tudom ám, hogy nem tart örökké, ez tartja bennem a lelket. Egyszer végül is már végigcsináltam, csak most duplán. :-)

Népszerű bejegyzések