SWAP ajándékom Elinának


A Nina által meghirdetett SWAP játékban, nem csak kaptunk, adtunk is. Az én párom Elina volt. Sokat nézegettem a blogját, mielőtt belefogtam az ajándékába. Igazából hirtelen jött az ötlet, és utána már nem tudtam szabadulni tőle. A lényeg a keresztszemes hímzés volt, azt kellett valamilyen tárgy formájába önteni.

Milyen meglepő, nekem baba lett belőle. Na nem keresztszemes baba, hanem a kötényére készült a hímzés. Került még a csomagba néhány apróság is, csoki, hímzőfonal, néhány gomb, de alényeg a baba volt. A csomag azóta odaért némi késedelem és postai kaland után, és Elina leveléből azt szűrtem le, hogy tetszett is neki az ajándékom.

Kicsit változtattam rajta az ilyen stílusú babáimhoz képest, mert részletesebb lett az arc hímzése, és a haja sem fonalból készült, hanem gyapjúból. Kapott még egy kosárnyi érett epret is, amik a Tildas eper kicsinyinyített változatai. A teste neki is teával színezett összevarrás után, de még tömés előtt. A hosszú szárú bugyija fehér batiszt, olyan szalaggal az alján, mint a köténye megkötője. Az alsószoknya is batiszt, széles csipkével, a ruhája pedig pöttyös pamutvászon. Piros filcpapucsot kapott a lábára és gyöngysort a nyakába. Nagyon szerettem készíteni, legalább annyira mint annak idején a Levendula, vagy a Tökszoknyás babámat.

Megjegyzések

katafolt üzenete…
Nem tudok szabadulni a gondolattól,hogy a babáid hasonlítanak hozzád :-).Nagyon kecses,hogy a csudába tudod kifordítani és szépen kitömni az ilyen vékony kart ?!
mmama üzenete…
Nagyon sajnálom hogy nem tudom kinagyítani.
Gyönyörű lett a baba.
Princi üzenete…
Én is szerettem volna közelebbről megcsodálni. Nagyon csini, gyönyörű!
Amaranta üzenete…
Katafolt!
Nem annyira vékony, és egy sasliknyár jó szolgálatot tud tenni.

Talán a menyasszonyi képemre, mert a mostani valómrá nemigazán :-)

Mmama, Princi!
Nem tudom mi lehet a baj, mert nekem megnyitja. Megpróbálom feltenni őket újra, talán akko működnek.
alliteracio üzenete…
úristen, hogy te miket tudsz!! :o
Aranyból van a kezed!!!
Én csak ámulok és bámulok, és mélységesen irigylem az ilyen zseniálisan kreatív emberkéket!
(Megnéztem a levendula és a tökszoknyás babádat is!Meg egy csomó többit is!:))
Sajnos én nagyon antitalentum vagyok varrásilag -én csak gyönyörködök az alkotásokban-, érdekes, a kisebbik lányom viszont női szabónak tanul, jövőre végez, és ő valahogy annyira ügyes!! (Hogy kitől örökölhette??? :p
-Én egészen más területen élem ki az alkotó készségemet...Verseket írok.-
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a blogodra, lányomnak tuti, hogy meg fogom mutatni, mert ő nagyon "vevő" az ilyen szépségekre!!!!
Puszi:
Ági

http://www.alliteracio.freeblog.hu

Népszerű bejegyzések