Huszárcsákó papírból, március 15-re


Sokat kerestem a neten leírást, de nem volt. Webáruházból lehetett volna rendelni, de a postaköltség a többszöröse lett volna. A Praktikában megjelent egy, de az meg nem tetszett, úgyhogy egy kép alapján, ami meg igen, csináltam egyet itthon a kisfiamnak.

Azért teszem fel a mintáját, hátha van más elvetemült szülő is rajtam kívül, aki ilyet szeretne, a gyerekének, ne kínlódjon vele. A/4-es méretben nyomtassuk ki.

Igazából 54 cm széles karton kellene hozzá. Nekem ilyen nem volt itthon, ezért beletoldottam egy csíkot a hátsó részébe.
A súlytás 3 csík aranyszínű kreppapír összefonfa, merthogy volt itthon, de a sárga is tökéletes, sőt az is, ha festjük rá, mindenkinek ízlése szerint.
A kokárda a praktika segítségével készült, de igazából nem egy bonyolult dolog. 3 db, változó szélességű, kb 40-50 cm hosszú kreppapírcsíkot ráncolunk össze és a közepüknél összeragasztjuk őket, megtámogatva a hátuknál egy koronggal. Inkább szélesebbek legyenek a csíkok, mert utólag csinosíthatunk rajta ollóval, ha nagyra sikerülne mégis. Aztán felragasszuk a csákóra, de lehet helyette magyar címert is.






Megjegyzések

Jutus üzenete…
Nagyon ötletes,kreatív és ügyes vagy!!!!!:))
Amaranta üzenete…
Köszönöm, :-)
Marianna üzenete…
Aranyos kis huszárod van, és ami különösen tetszik az a helyes kokárda.:)
mmama üzenete…
Nagyon huszáros :-)
És okos az Anyuka :-)

Népszerű bejegyzések