Tavaszváró kézműves délután vagy traccsparti? :-)

A tavaszváró kézműves délutánból nem sok minden jött össze. Az időjárás is közrejátszott persze, de azért nem ez volt az igazi oka szerintem. Na nem baj, majd legközelebb.

Egyetlen egy érdeklődő volt, ő is csak véletlenül. Ketten varrogattuk az előkészített madárkákat és tulipánokat a tulajdonossal, amikor éppen nem kellett kiszolgálni a presszóban.

Készítettünk egy koszorút, kiválasztotta rá a madárkát, tulipánokat készrevarrta, én pedig végül felvarrtam a koszorúra.

Aztán befújt a szél egy csajszit és mikor meglátta mit is készítgetünk, lelkesen csatlakozott hozzánk, bár ő tulképpen csak beugrott. Beszélgettünk, varrogattunk. Kiderült, hogy textilállatokat és párnákat szokott otthon varrni, aztán eladja őket. A saját magának összeválogatott dolgokat elvihette, és megbeszéltük azt is, jó lenne néha így összejönni varrogatni. Mondjuk gyereknap körül bábvarrásra. Nem tudom, hogy végül mi is lesz belőle.

Délután 15:00-17:00-ig volt meghirdetve, én 19:00-kor jöttem. Elkészült kilenc madárka még a tavaszi presszodekorációhoz, meg számos tulipán, (a tegnapi nőnapra).

MAjd ha már lesz kép, akkor teszek fel ide.

Nehéz valami újba kezdeni, az biztos. Legalább megpróbáltam és nem találgatom azt, hogy mi lett volna, ha...

Megjegyzések

Anice kötős blogja üzenete…
Valahol mindent el kell kezdeni és kell hogy igazán híre menjen a kezdeményezésednek! :)Mindenképpen pozitív dolog amit csináltál!
Amaranta üzenete…
Már volt érdeklődő, aki nem tudott most eljönni, aki azt kérdezte, mikor lesz legközelebb.
Vacskamati üzenete…
Irigylésre méltó a kitartásod, de én is csak azt tudom mondani, csak így tovább! Lehet,hogy egy fecske még nem csinál nyarat, de azért mindig van egy,aki elsőként érkezik.. ;))

Boldogságos névnapot!! :)
Amaranta üzenete…
Köszönöm lányok! Majd próbálkozom még!

VAcskamati!

Köszönöm a köszöntést!

Népszerű bejegyzések