Karácsonyi készülődés_01

Ugyan most remek őszi időnk van, de engem is elkapott a karácsonyi láz. Elkészültek az első karácsonyfadíszek. Vékony, bordós (Sötét fukszia?!?) színű dekorfilcből, kicsit kitömve, és teljesen SAJÁT tervezés :-) a forma és a hímzés is. HA valakinek ugyanilyen van, az csak a véletlen, vagy a kollektív tudat játéka :-D !
Még van néhány tervem ebből a színből, ha kapok ilyen hímzőfonalat még, ami szerintem olyan, mintha az északi fényből szőtték volna, és ha kapok az elképzelt taftból is "Aurora" színűt. Ez esetben készül majd szaloncukor és karácsonyfatalp takaró is, néhány ajándékzacskó kíséretében. remélem összejön.

Megjegyzések

mmama üzenete…
- szépek !
Biztos csinálunk majd többen is hasonlót, de ilyen csak Neked lesz.
Julcsi üzenete…
Örülök, hogy előkerültél! Hiányoztál:-)
Katbo-Réka üzenete…
Nagyon szép motívumokat használtál, ügyes vagy. Csatlakozom Mmamához :-)
lomaquilt üzenete…
Nagyon ügyes vagy! A diszeket kézzel varrtad össze?
Monika üzenete…
Nagyon tetszenek!!!
Amaranta üzenete…
Köszönöm Lányok!
Jelentem sikerült megszereznem a vágyva vágyott taft anyagot, úgyhogy már csak idő kérdése a többi kiegészítő. Tervezem, hogy felteszem a díszek sablonjait, de még össze kell rendeznem őket, hátha valakinek megtetszik és el szeretné készíteni.

Julcsi!

Nem vezstem ám el, csak a négynapos ünnep-szabi alatt garázs és tetőtérrendezés folyt. Jó sok felesleges kacatot kidobtunk, elvittünk stb., de még folyt köv.

Marianna!
Igen, kézzel varrtam össze, lehet, hogy géppel gyorsabb lett volna, de nekem erre volt most szükségem.
ezkriszti üzenete…
Szépek. Nekem kedvet csináltál hozzá. :-) És már nem is kell a tudatalattimban kotorászni. Lomtalanításhoz gratula, mi is gyűrtük. :-)Van 5 méter sötétzöld organzám, valami cserével nem kell belőle? Karácsonyi tasakoknak szánom, de ennyi azért nem kell. Viszont így volt csomagolva a Jisk-ben.:-)Lehet ezt levélben kellett volna inkább?

Népszerű bejegyzések